top of page

Tafeltje-dek-je scoort uitstekend!

Recent heeft Aan-Z een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de gebruikers van Tafeltje-dek-je. Uit het onderzoek is gebleken dat zowel de maaltijden als de service zeer positief beoordeeld worden. De bevraagden hebben Tafeltje-dek-je maar liefst een algemene score van 9 op 10 gegeven.



Wat is Tafeltje-dek-je?


Voor mensen die niet in staat zijn om zelf te koken of tijdelijk niet zelf voor een warme maaltijd kunnen zorgen, biedt Tafeltje-dek-je een uitkomst. De maaltijden bestaan uit een smakelijke combinatie van soep, een hoofdgerecht en een dessert, en worden door toegewijde vrijwilligers aan huis bezorgd. De maaltijden worden verpakt in isolerende boxen om ze warm te houden. Elke dag worden er 50 verse maaltijden bereid door het keukenteam van woonzorgcentrum Sint-Jozef.


Wat maakt tafeltje-dek-je zo speciaal?


Welzijnsorganisatie Aan-Z, verantwoordelijk voor de coördinatie van Tafeltje-dek-je en de vrijwilligers, heeft het klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd om te peilen naar de tevredenheid over de maaltijden, de bezorging en de algehele service. Deelnemers hadden ook de mogelijkheid om feedback te geven.


Meer dan de helft van de bevraagden maakt al langer dan een jaar gebruik van Tafeltje-dek-je. De overgrote meerderheid vindt de maaltijden bijzonder lekker. Ongeveer 94% is tevreden over de portiegrootte en 97% vindt dat er voldoende variatie is in de maaltijden.

Wat betreft de bezorging van de maaltijden was vrijwel iedereen het eens. Maar liefst 97% vindt dat de levering en de temperatuur van de maaltijden bij levering uitstekend zijn.


Dankzij de inzet van de vrijwilligers worden de maaltijden vijf dagen per week aan huis bezorgd, zelfs op feestdagen en dit gedurende het hele jaar. Een goed contact tussen de vrijwilligers en de gebruikers van Tafeltje-dek-je is dan ook van groot belang.


Tijdens het onderzoek konden de deelnemers ook opmerkingen of suggesties achterlaten. Enkele reacties die we hebben ontvangen zijn: "Alles wordt op tijd gebracht, altijd met een vriendelijk woord en een warme glimlach. Bedankt. En het eten is voortreffelijk." en "Dankzij Tafeltje-dek-je kan ik genieten van smakelijke maaltijden en langer zelfstandig thuis blijven wonen. Ik hoop er nog lang van te kunnen genieten. Hartelijk dank."


Heb je interesse?


Heb je vragen of wil je aanmelden voor Tafeltje Dekje, neem dan contact met Aan-Z. Ze staan klaar om jouw vragen te beantwoorden, je te voorzien van meer informatie en je te begeleiden bij het aanvragen van maaltijden aan huis.

  • 09 344 36 10

  • info@aan-z.eu

  • www.aan-z.eu


bottom of page